Liikennerikoksia Porissa viikonloppuna

Julkaisuajankohta 6.3.2023 9.11
Uutinen

Poliisi tavoitti viikonloppuna päihtyneitä kuljettajia Porissa, lisäksi yksi kuljettaja törmäsi omakotitalon aitaa päin.

Lounais-Suomen poliisipartio tavoitti perjantaina kello 21 jälkeen Kapraantiellä henkilöauton, jonka kuljettajana oli ajokiellossa oleva mies. Hänelle tehty puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti osoitti positiivista huumausaineelle. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen. 

 

Sunnuntaina aamulla kello 05.30 partio pysäytti Maantiekadulla henkilöauton, jonka kuljettajana ollut nainen puhalsi nolla lukeman, mutta huumepikatesti osoitti positiivista huumausaineelle. Nainen oli ajokiellossa. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

 

Sunnuntaina aamupäivällä partio sai hätäkeskukselta tehtävän Väinölään, jossa henkilöauto oli suistunut omakotitalon aitaa päin. Paikalla selvisi, että henkilöautoa kuljettanut mies oli suistunut liukkaalta tieltä päin omakotitalon aitaa. Autossa oli huonot renkaat ja se oli liikennekäytöstä poistettu. Kuljettaja oli ajokiellossa. Hänen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
 

Liikenne Lounais-Suomen poliisilaitos Pori Rikokset ja tutkinta Satakunta Uutinen