Liikennetehtäviä, pahoinpitely ja huumausaineen käyttörikoksia Uudessakaupungissa

26.7.2021 11.33
Uutinen

Viime torstain ja sunnuntain välisenä aikana Uudenkaupungin poliisiaseman alueella tavattiin muutamia päihtyneitä autoilijoita, kirjattiin rikosilmoitus pahoinpitelystä ja sakkoja huumausaineen käyttörikoksista.

Kaikkiaan neljä päihtynyttä kuljettajaa jäi poliisin haaviin Uudenkaupungin alueella loppuviikosta. Jokaisessa tapauksessa kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Puhallustulokset vaihtelivat 1,6 ja 2,96 promillen välillä. Yhdessä tapauksessa kuljettajan epäillään syyllistyneen myös törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja niskoitteluun poliisia vastaan. Kuljettaja ajoi huomattavaa ylinopeutta ja jätti noudattamatta pysäytysmerkkiä. 

Rattijuopumusten lisäksi liikenteestä tavattiin yksi kortiton kuljettaja ja yhden 17-vuotiaan kuljettajan ajokortti otettiin poliisin haltuun huomattavan ylinopeuden vuoksi. 

Uudessakaupungissa Lokalahdella järjestetyn Karjurockin festivaalialueen valvonnassa kirjattiin kaikkiaan viisi sakkoa huumausaineen käyttörikoksesta. Poliisin tietoon tuli myös yksi pahoinpitelytapaus, jossa oli osallisena kolme henkilöä. Tapahtuma-alueelta tuotiin myös muutamia juhlijoita poliisin suojiin päihtymyksen ja häiriökäyttäytymisen vuoksi. 
 

Liikenne Lounais-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen Varsinais-Suomi
Lounais-Suomen poliisilaitos
festivaalit
huvitilaisuudet
liikennerikokset