Liikennetehtäviä Pohjois-Karjalassa

Julkaisuajankohta 3.7.2022 10.32
Uutinen

Epäilty rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja vahingonteko Joensuussa 2.7. iltapäivällä Miehen epäillään syyllistynen törkeään rattijuopumukseen Lieksassa lauantai iltana Kahden mopoilijan välinen kolari Raatekankaalla Joensuussa Henkilöauto törmäsi kahuun Ilomantsin Naarvantiellä

Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikokseen ja vahingontekoon Joensuussa Kuhilaskujalla 02.07.2022 klo 14.00 aikaan. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu,että päihtynyt mies rikkoi kerrostalon oven lasin ja lähti ajoon henkilöautolla. Poliisipartio tavoitti myöhemmin sekavanoloisen epäillyn miehen ja tämä kertoi rikkoneensa ikkunan ja käyttäneensä kannabista. Miestä käytettiin verikokeissa. Mies oli ajokiellossa tapahtuma-aikaan.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta Lieksassa Hyttilänkadulla 02.07.2022 klo 21.10 tapahtuneen ajon vuoksi . Poliisipartio pysäytti miehen epävarman ajon vuoksi ja miehelle tehty puhalluskoe osoitti 2, 40 promillea. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja kortti otettiin poliisin haltuun.

Kaksi mopoilijaa kolaroi Joensuussa Raatekankaantiellä 02.07.2022 klo 20.30 aikaan. Mopoilijat ajoivat peräkkäin Raatekankaantiellä Kohti Kajaanintietä, kun perässä ajanut törmäsi edellä ajaneen perään, jolloin molemmat kaatuivat. Sairasauto kuljetti molemmat mopoilijat tarkastettavaksi, vammat eivät olleet vakavia. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Henkilöautoilija törmäsi Ilomantsissa Naarvantiellä Karhuun 02.07.2022 klo 11.45 aikaan. Tielle oli juossut metsästä karhunpentu ja perässä emäkarhu, joka osui auton kylkeen, autoon tuli vaurioita, henkilövahinkoja ei tullut, karhun loukkaantumisesta ei ole tietoa. Riistavirka-avun yhdyshenkilö järjesti karhun jäljestämisen sen loukkaantumisen tarkastamiseksi.
 

Ilomantsi Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Lieksa Pohjois-Karjala Uutinen