Liikenneturvallisuus vaarantui viikonloppuna Loimaalla

27.9.2021 10.56
Uutinen

Liikenneturvallisuus vaarantui viikonloppuna Loimaalla. Henkilöauto ja polkupyöräilijä törmäsivät Aurassa, sekä poliisi sai ilmoituksen katollaan olevasta ajoneuvosta Pöytyällä. Kahden henkilön epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen tapauksista johtuen.

Perjantaina 24.9.2021 poliisi sai ilmoituksen katollaan olevasta henkilöautosta Pöytyällä. Tapahtumapaikalta tavattiin ajoneuvon omistaja, 2000-luvulla syntynyt mieshenkilö. Ajoneuvo oli suistunut tieltä ulos. Henkilöauto oli vaurioitunut pahoin ulosajon seurauksena. Ajoneuvo oli ulosajon seurauksena vaurioittanut tapahtumapaikan puustoa ja kasvillisuutta. Henkilöauton omistajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 


Sunnuntaina 26.9.2021 henkilöauto ja polkupyöräilijä törmäsivät Aurassa. Henkilöauto oli ajanut kohti Turuntietä kun, pientä yhdistävää tietä pitkin oli ajanut polkupyörä, joka oli yllättäen ajautunut henkilöauton eteen. Henkilöauto ja polkupyörä törmäsivät. Tapahtumassa säästyttiin vakavilta vammoilta. Loimaan poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Aura Liikenne Lounais-Suomen poliisilaitos Pöytyä Rikokset ja tutkinta Uutinen
Lounais-Suomen poliisilaitos