Liikennevahinkoja Joensuussa ja Saunarakennuksen palo Ilomantsissa

Julkaisuajankohta 20.1.2023 14.50
Uutinen

Linja-auto törmäsi jalankulkijaan Joensuun keskustassa suojatiellä. Henkilöauto ajoi toisen auton perään Rantakylässä. Ilomantsissa saunarakennus palo, josta poliisi on käynnistänyt kuolemansyyn tutkinnan.

Torstaina hieman kello 19 jälkeen oli linja-auto törmännyt suojatietä ylittäneeseen jalankulkijaan Koskikadun ja Kalevankadun risteyksessä. Kulkusuunnassaan vasemmalle Kalevankadulle kääntymässä olleen linja-auton etuosa oli osunut jalankulkijaan, joka oli toimitettu ambulanssilla ensiapuun tarkastettavaksi. Linja-autossa ei ollut matkustajia kyydissä. Tiealue tapahtumapaikalla oli sohjoinen päivällä sataneen runsaan lumen vuoksi.

*****

Torstaina hieman kello 18 jälkeen oli Utrantien ja Latolankadun risteyksessä tapahtunut kahden ajoneuvon välinen liikenneonnettomuus. Jonossa toisena ajanut henkilöauto oli pysähtynyt edellään ajaneen auton pysähdyttyä antamaan tietä suojatietä ylittäville, jolloin jonon kolmantena ajaneen ajoneuvon kuljettaja oli törmännyt edellään ajaneen henkilöauton takaosaan. Törmänneen henkilöauton kuljettaja oli paennut törmäyksen jälkeen paikalta. 

Kyseessä olevaa tapahtumapaikalta paennutta ajoneuvon kuljettajaa pyydetään ilmoittautumaan poliisille numeroon 0295415455. Myös mahdolliset silminnäkijähavainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295415232 tai poliisipäivystykseen 0295415455 arkisin kello 8 - 16. 

*****

Saunarakennus palo

Ilomantsissa Möhkössä paloi saunarakennus torstaina. Poliisi selvittää asiaa kuolemansyyn tutkintana ja selvittää vainajan henkilöllisyyttä. Poliisi ei tiedota asiasta enempää.

 

Ilomantsi Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liikenne Pohjois-Karjala Rikokset ja tutkinta Uutinen