Liukkaus pääsi yllättämään vain lievästi Hämeessä

25.2.2021 9.07
Uutinen

Kuluneen vuorokauden aikana poliisin tietoon tuli parisenkymmentä kolaria Hämeen poliisilaitoksen alueella. Lisäksi partioita työllistivät liikenteenohjaustehtävät, kun ajoneuvoja jäi jumiin liukkauden vuoksi. Suurin rekkasuma oli Valtatiellä 12 Uudessakylässä, missä ajoneuvoja oli jumissa lähes parikymmentä.

ASIKKALA. Hätäkeskus antoi partiolle tehtävän keskiviikkoaamuna Rantakulmantielle. Ilmoituksen mukaan roska-auto oli kaatunut ojaan. Partiolle selvisi, että viisikymppinen mies ajoi jäteautolla Rantakulmantietä Vääksyn keskustan suunnasta. Auto oli ajautunut tien oikeaan laitaan, lumipenkka oli pettänyt alta, jolloin auto oli ajautunut ulos tieltä kaatuen oikealle kyljelle. 
Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 

LAHTI. Kolmekymppinen mies kuljetti henkilöautoa ilman sen kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta ja huumausaineiden vaikutuksen alaisena Saksalassa. Häntä on epäilty vuoden sisällä 11 kertaa rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Mies kuulusteltiin epäiltynä rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

RIIHIMÄKI. Vartijat ottivat kiinni myymälävarkaan keskiviikkoiltana Merkoksenkadun kauppaliikkeessä. Kolmekymppinen mies oli ottanut elektroniikkaosastolla tuotteita koriin ja mennyt sovituskoppiin. Hän oli palauttanut osan tuotteista osastolle ja mennyt kassoille, jolloin vartijat ottivat hänet kiinni. Mies oli piilottanut paitansa alle noin 240 euron arvoisen pelikonsolin ja siihen sopivan pelin. Hän oli poistanut tuotteesta hälytinlaitteet.
Mies kuulusteltiin epäiltynä varkauden yritykseen.

JANAKKALA. Nuoren naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen keskiviikkoiltana Harvilantiellä. Nainen puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Hänet käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi.

LOPPI. Viidenkymppinen paremmalle puolelle ehtineen miehen epäillään kuljettaneen henkilöautoa tukevassa humalassa myöhään keskiviikkoiltana Lopen kirkonkylällä. Hän puhalsi seulonta-alkometriin 1,87 promillea. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen.
 

Asikkala Hämeen poliisilaitos Janakkala Kanta-Häme Lahti Loppi Päijät-Häme Riihimäki Uutinen
Hämeen poliisilaitos
liikennejuopumus
liikenneonnettomuudet
myymälävarkaus