Maaliskuussa Eurajoelta kadonnut Lea Leikari on edelleen kateissa

19.4.2021 15.44
Uutinen

Leikaria on etsitty tuloksetta useaan otteeseen katoamispaikan lähimaastosta. Poliisin apuna etsinnöissä on ollut Vapaaehtoinen pelastuspalvelu ja Leikarin katoamista on selvitetty poliisitutkintana. Tutkinnassa saadun selvityksen perusteella poliisi epäilee, että Leikari ei ole kadonnut omasta tahdostaan, vaan hän on joutunut henkirikoksen uhriksi. Asiasta on käynnistetty esitutkinta.

Leikari katosi kotoaan Eurajoen Sydänmaalta torstaina 11. maaliskuuta. Viimeisin havainto Leikarista on torstai-iltana noin kello 19.30. Tämän jälkeen Leikarista ei ole havaintoja, hänen matkapuhelimensa ei ole ollut käytössä eikä pankkitiliä ole käytetty katoamisen jälkeen.

Tutkinnassa ei ole tullut esiin mitään muutakaan sellaista seikkaa, minkä perusteella Leikarin voisi olettaa olevan elossa.

Poliisi kaipaa edelleen kaikkia mahdollisia tietoja ja havaintoja Leikarin katoamiseen liittyen. Tiedot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen [email protected], WhatsApp-viestein numeroon 050 411 7655 tai soittamalla maanantai-torstai klo 9.00-16.00 välisenä aikana Rauman poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 417 780.

Eurajoki Lounais-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Satakunta Uutinen
esitutkinta
kadonneet
rikosasiat