Melko rauhallinen vuorokausi Hämeessä

Julkaisuajankohta 4.7.2024 9.34
Uutinen

Rauhallinen keikkatahti antoi poliisipartioille mahdollisuuden valvoa myös liikennettä muiden keikkojen hoitamisen välissä. Tarkastuksissa jäi kiinni useita rattijuoppoja sekä kortittomia kuljettajia. Myös ylinopeuksia valvottiin eri puolilla Hämeen poliisilaitoksen aluetta.

HÄMEENLINNA

Yli 50-vuotias kortiton mies ajoi Hämeenlinnan Ruununmyllyssä henkilöautoa päihtyneenä. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 0,93 mg /l ja hänet vietiin verikokeisiin. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

JOKIOINEN

Kortiton noin 30-vuotias mies ajoi huomattavaa ylinopeutta henkilöautolla valtatiellä 12. Miehen kuljettaman auton nopeudeksi mitattiin 158 km/h alueella, jossa on 100 km/h nopeusrajoitus. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

LAHTI

Noin 20-vuotiaat päihtyneet miehet jäivät kiinni henkilöautolla ajelusta Liipolassa. Kyydissä ollut mies oli luovuttanut autonsa päihtyneelle ja ajo-oikeudettomalle ystävälleen ajettavaksi. Kyytiläistä epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle. Kuljettajana toiminut mies puhalsi seulonta-alkometriin tuloksen 0,31 mg/l ja hänelle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen. Häntä epäillään mm. rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Liikenne Päijät-Häme Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta