Meri-Lapin poliisilla oli työteliäs viikonlopun

Julkaisuajankohta 26.3.2023 13.56
Uutinen

Poliisia työllistivät viikonlopunaikana varkaat ja rattijuopot.

Perjantai päivän ja lauantain vastaisen yön aikana sekä Kemissä, että Torniossa ajeltiin huumaantuneena. Samalla teemalla jatkettiin myös Keminmaassa, kun auton rattiin erehtyi humalainen, jota epäillään nyt törkeästä rattijuopumuksesta.

Kemissä Karjalahdella murtauduttiin liiketiloihin, josta anastettiin omaisuutta. Hetkeä myöhemmin Etelärantakadulla myös murtauduttiin liiketiloihin. Toiselta murtopaikalta tavattiin mieshenkilö. Mies oli liikkeillä henkilöautolla. Autosta löytyi Karjalahdelta anastettua omaisuutta. Mies päätyi poliisivankilaan selvittämään tekosiaan. 

Lauantaina aamulla Torniosta anastettiin Liettuan kilvissä oleva Skoda Octavia. Auto löytyi sunnuntaiaamuna Pellosta. Läheltä auton löytymispaikkaa anastettiin myös moottorikelkka, mikä löytyi myös sunnuntai aamupäivän aikana. Yksi henkilö on otettu kiinni näihin varkauksiin liittyen. 

Pilkkikansa on viettänyt pilkkejä sovussa ja hyvällä mielellä nauttien auringosta. Ainoastaan muutamia väsyneitä kulkijoita tuotiin poliisin hoiviin keräämään voimiaan.
 

Kemi Keminmaa Lapin poliisilaitos Liikenne Pello Rikokset ja tutkinta Tornio Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta