Meri-Lapin tapahtumia viikonlopulta

24.7.2021 13.37
Uutinen

Koira ovat aiheuttaneet vaaratilanteita Keminmaassa. Viikonloppu alkoi pahoinpitelyjen merkeissä. Kemissä oli sytytetty laituri palamaan.

Koirat ovat aiheuttaneet tilanteita Keminmaassa

Keminmaassa on alkuviikosta koira päässyt irti ja on käynyt toisen koiran kimppuun. Irti päässyt koira oli vahingoittanut toista koiraa ja toisen koiran omistajaa. Toisen koiran omistajalle oli tullut irti päässeen koiran kynsistä vammoja selkään, kun hän suojasi omaa koiraansa. Toiselle koirista oli tullut vammoja, jotka eivät olleet vakavia.

Keminmaassa oli Kemijoen törmän päällä kaksi irtiollutta koiraa hyökänneet kolmannen koiran kimppuun. Koirien omistajat olivat kuitenkin saaneet koirat eroon toisistaan, eikä vahinkoa ollut syntynyt koirille. 

Kortiton kuski Torniossa

Poliisipartio pysäytti Torniossa Laivurinkadulla hieman puolen yön jälkeen henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastusta varten. Kuljettajaksi paljastui nuori mies, jolla ei ole ajo-oikeutta. Miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kaksi miestä tappelivat Torniossa Aarnintiellä

Poliisipartio sai ilmoituksen kahdesta miehestä, jotka tappelevat Aarnintiellä ulkona. Paikalla ollut nuori mies kertoi, että toinen nuori mies oli pahoinpidellyt häntä asuntoalueen pihalla. Pahoinpidellyllä miehellä oli lieviä vammoja kasvojen alueella. Poliisi tavoitti epäillyn pahoinpitelijän myöhemmin henkilöauton kyydistä. 

Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Nainen pahoinpiteli nuorta tyttöä Kemissä

Keski-iän kynnyksellä olevan naisen epäillään pahoinpidelleen alaikäistä tyttöä nyrkillä kasvoihin lyöden Kemin venesatamassa. Tytölle oli tullut lieviä vammoja kasvoihin. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä. Pyörällä paikalla ollut nainen on ilmeisesti nähnyt tapahtuman ja häntä. tai muita tapahtuman nähneitä henkilöitä. pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin sähköpostitse [email protected] osoitteeseen.

Kemissä on sytytetty laituri palamaan

Myllyniemellä on perjantai-iltana puoli kahdeksan jälkeen sytytetty laiturin tukkipuut tuleen. Laituria epäillään sytytetyksi tahallisesti. Tulipalo ei ollut päässyt leviämään pitkälle maperälle, koska pelastuslaitos oli sammuttanut tulipalon. Mahdollisista havinnoista perjantailta 23.7.2021 klo 19.30-20.18 ajalta paloon liittyen voi ilmoittaa sähköpostitse [email protected] osoitteeseen.

Kemi Keminmaa Lapin poliisilaitos Lappi Rikokset ja tutkinta Tornio Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
Lapin poliisilaitos
koira
pahoinpitely
tulipalot