Meri-Lapissa omaisuusrikoksia

31.7.2021 14.59
Uutinen

Kemissä anastettiin kuomullinen peräkärry sekä polkupyöriä 31.7.2021. Torniossa anastuksen kohteeksi joutui henkilöauto 30-31.7.2021.

Kemissä Harjukadulta anastettiin kuomullinen peräkärry PNK-786 lauantai-aamuna. Peräkärryn omistaja huomasi peräkärryn olevan kytkettynä punaiseen Opel Astra- henkilöautoon, joka poistui paikalta. Henkilöauton kuljettajana oli ollut nuorehko mies.

Myöhemmin poliisille selvisi, että kyseinen Opel Astra oli anastettu aiemmin Torniosta Virkamaankadulta. Anastetun henkilöauton rekisteritunnus UIL-797.

Lauantaina aamupäivällä poliisille tuli ilmoitus kahdesta anastetusta Canyon Spectral CF 7 polkupyörästä, jotka oli viety Kemissä Hotelli Yöpuun käytävältä. Toinen pyöristä punainen ja runkokooltaan M. Toinen musta ja runkokooltaan L.

Anastettu omaisuus on edelleen kateissa ja poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot näistä asioista sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai arkisin puhelimitse numeroon 0295466156. Ajoneuvo havainnoista voi ilmoittaa myös hätänumeroon 112.

Kemi Lapin poliisilaitos Lappi Rikokset ja tutkinta Tornio Uutinen
ajoneuvot
polkupyörät
varkaus