Miehen epäillään ajaneen päihtyneenä lapsi kyydissään Kemissä

25.4.2021 9.09
Uutinen

Kemin keskustan liikkeestä tuli ilmoitus, että mies lähti päihtyneen oloisena ajamaan autoa lapsi kyydissään. Sunnuntaina aamuyöstä tuli poliisille ilmoitus, että mies on kuristanut vaimoaan yksityisasunnossa.

Miehen epäillään lähteneen ajamaan henkilöautoa päihtyneenä lapsi kyydissään


Poliisipartio sai hätäkeskukselta ilmoituksen lauantaina, että Kemin keskustan liikekiinteistöstä oli lähtenyt keski-ikäinen mies ajamaan henkilöautoa päihtyneen oloisena ja lapsi kyydissään. 


Poliisipartio tavoitti auton ja miehen pysähtyneenä omakotitalon pihalta. Miehelle tehtiin puhallustesti päihtymyksen selvittämiseksi. Alkometri osoitti törkeän rattijuopumuksen ylittävän rajan. Mies kiisti kuljettaneensa ajoneuvoa päihtyneenä ja kertoi ajaneensa autolla aiemmin päivällä. 


Asian selvittämiseksi mies otettiin kiinni ja tuotiin Kemin poliisivankilaan. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.


Miehen epäillään kuristaneen vaimoaan yksityisasunnossa


Nainen ilmoitti hätäkeskukseen sunnuntaina aamuyöstä, että hänen miehensä heitti ruokalautasen hänen päälleen ja sen jälkeen kuristi naista kaulasta. Mies oli poistunut asunnosta tämän jälkeen. Partion ollessa paikalla selvittämässä asiaa, oli mies kävellyt rappukäytävään ja poliisi otti miehen kiinni, sekä kuljetti hänet kiinniotettuna Kemin poliisivankilaan. Miestä epäillään pahoinpitelystä.
 

Kemi Lapin poliisilaitos Lappi Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
liikennerikokset
perheväkivalta
väkivaltarikokset