Mies ajeli varastetulla taksilla Lahdesta Heinolaan

Julkaisuajankohta 23.11.2022 10.58
Uutinen

Varhain tiistaiaamuna varastettiin käynnissä ollut taksi Lahden matkakeskuksen pihasta. Naiskaksikko jäi kiinni myymälävarkauksista.

LAHTI. Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän tiistaina aamukuuden aikoihin varastettuun taksiin liittyen.  Tapahtumapaikalla partiolle selvisi, että kuljettaja jätti taksin käyntiin rautatieaseman edustalle käydessään rautatieaseman sisällä. Kuljettajan palatessaan takasin autolle, hän havaitsi auton varastetuksi.
Poliisipartio löysi kyseisen varastetun taksin muutama tunti myöhemmin Heinolan Vuohkalliosta. Partio löysi suorittamassaan etsinnässä auton varastaneen parikymppisen miehen huoltoaseman lähettyviltä. Hän oli ehtinyt piilottaa autosta anastettua omaisuutta metsikköön.
Parikymppinen mies otettiin kiinni epäiltynä moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen sekä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

LAHTI. Neljän naisen epäillään olleen myymälävarkaissa tiistaina iltapäivällä vaatekaupan outlet-myymälässä ja kodintarvikkeita myyvässä liikkeessä Lahden Renkomäessä.
Nelikon epäillään olleen ensin myymälävarkaissa vaatekaupassa. Kaksi naisista oli liiketiloissa ja kaksi naisista oli tullut jälkeenpäin liikkeeseen. He olivat menneet kassalle häiriköimään kassalla ollut työntekijää, jolloin kaksi muuta naista olivat poistuneet kaupasta hälytinporttien hälyttäessä.
Vaatekaupasta nelikko oli siirtynyt läheisen liikenneaseman liiketiloihin ja siellä oli samalla tyylillä anastettu kodintarvikkeita hieman yli 200 euron arvosta. Poliisipartio sai kaksi naisista kiinni liikenneaseman edustalta, muut naiset olivat ehtineet poistua paikalta.
Parikymmen vuoden ikään ehtineet naiset otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.

LAHTI. Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän tiistai-iltana Lahden keskustaan. Ilmoituksen mukaan henkilöauto oli törmännyt suojatiellä lapseen.
Poliisipartio sai selville nuorehkon miehen ajaneen henkilöautolla Vuorikatua Ahvenistonkadun suuntaan. Hän oli törmännyt henkilöautolla Vuorikadun ja Sibeliuksenkadun risteyksessä suojatielle juosseeseen nuoreen poikaan. Ensihoito kuljetti pojan sairaalaan tarkastuksiin.
Henkilöauton kuljettaja epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen sekä vammantuottamukseen.

RIIHIMÄKI. Kauppaliikkeestä ilmoitettiin hätäkeskukseen tiistaina iltapäivällä kahden miehen anastaneen liikkeestä useita takkeja ja he olivat poistuneet paikalta henkilöautolla.
Poliisipartio tapasi kyseisen auton pysäköitynä huoltoaseman pihasta Linnatuulessa. Autossa oli kaksi keski-ikään ehtinyttä miestä ja auton takapenkillä oli kasa takkeja. Takkeja oli yhteensä kahdeksan ja ne olivat yhteisarvoltaan yhteensä yli tuhat euroa. 
Mieskaksikko otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.

RIIHIMÄKI. Parikymppiset miehet olivat olleet viettämässä iltaa tiistaina. Miehet olivat olleet kotimatkalla puolenyön jälkeen Peltosaaressa, kun heille tuli riitaa juomien tarjoamisesta. Hieman vanhempi miehistä oli lyönyt toista miestä, jonka seurauksena mies oli kaatunut. Pahoinpitely oli vielä jatkunut miehen maatessa kadulla.
Ensihoidon yksikkö kuljetti uhrin sairaalaan tarkastuksiin. Pahoinpitelijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa ja hänen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn.
 

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Lahti Päijät-Häme Riihimäki Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta