MM-ralli ajettiin päätökseen rauhallisissa tunnelmissa

28.2.2021 18.27
Uutinen

Rovaniemen MM-ralli saateltiin loppuun rauhallisissa merkeissä. Kansalaiset olivat noudattaneet hyvin poliisin ja järjestäjien ohjeita ja pysyttelivät poissa erikoiskokeiden varsilta.

Poliisi suoritti yhdessä Metsähallituksen erätarkastajien kanssa valvontaa moottorikelkoilla 26.-28.2. Suuri osa liikkeellä olevista kelkkailijoista oli liikkeellä täysin luvallisissa paikoissa, joskin muutamia kymmeniä rikkeitä havaittiin ja niihin jouduttiin puuttumaan. Valta osa todetuista rikkeistä oli moottorikelkalla ajamisia maastossa ilman maan omistajan lupaa. Vakavimpana tapahtumana maastovalvonnassa havaittiin yksi humalassa ajanut kelkkailija. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.


Myös tieliikenne on MM-ralleista ja hiihtolomaliikenteestä huolimatta sujunut varsin rauhallisissa merkeissä. Puuttumisia autoilijoiden liikennekäyttäytymiseen ei ole tarvinnut tehdä tavanomaista viikonloppua enempää. Ajokieltoa aiheuttaneita ylinopeuksia tuli valvonnalla vastaan vain kolme.


Poliisi kiittää yhdessä rallijärjestäjien kanssa ralleja seuranneita ohjeiden noudattamisesta ja pysymisestä poissa erikoiskokeiden varsilta. 
 

Kemijärvi Lapin poliisilaitos Liikenne Rovaniemi Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
Lapin poliisilaitos
liikenne
organisaatiot
poliisi
poliisilaitokset
ralliautoilu