Tehtävä IsoMyyssä, ketjukolari Joensuussa, varkauden yritys Lieksassa

Julkaisuajankohta 29.9.2023 15.08
Uutinen

Kauppakeskus IsoMyystä ilmoitettiin hengitystieoireita aiheuttavasta hajusta. Lieksassa tehtiin varkauden yritys, johon poliisi pyytää vihjeitä. Joensuussa epäillään autoilijaa rattijuopumuksesta. Torstai-iltana Joensuun Rantakadulla oli myös ketjukolari.

Kauppakeskus IsoMyystä ilmoitettiin aamupäivällä 28.9.2023 voimakkaasta hajusta, josta ihmiset saivat hengitystieoireita. Tehtävää hoiti useita poliisipartioita yhteistyössä pelastuslaitoksen kanssa. Poliisi tutkii asiaan mahdollisesti liittyvää perätöntä vaarailmoitusta. 

Rattijuopumusepäily Rantakylässä

Poliisipartio pysäytti Joensuussa Venetiellä 29.9.2023 kello 3.20 aikaan henkilöauton, jonka kuljettajalle tehtiin huumausainepikatesti. Se osoitti positiivista huumaavalle aineelle. Hätäkeskus oli saanut ilmoituksen epävarmasta ja seilaavasta ajosta. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lieksassa varkauden yritys

Lieksassa yritettiin murtautua Rantalantiellä kauppaliikkeeseen. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu murrosta torstaina 28.9.2023 kello 23 aikaan.  Kaupan ikkunoita oli rikottu. Sisälle ei oltu päästy.

Tapausta tutkintaan varkauden yrityksenä. Mahdollisia havaintoja voi ilmoittaa sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 415 320.

Ketjukolari Joensuussa

Joensuussa Rantakadulla tapahtui kolari 28.9.2023 kello 19.15 aikaan. Kolarista oli ilmoitettu hätäkeskukseen. Kolme henkilöautoa oli ajanut Rantakatua pohjoisen suuntaan peräkkäin. Ensimmäinen oli joutunut pysähtymään ruuhkan vuoksi, jonka jälkeen tämän perässä ajanut henkilöauto oli törmännyt tähän ja törmäyksen voimasta ensimmäinen auto törmäsi vielä edessä olleen henkilöauton perään. Vakavista henkilövahingoista ei ole tietoa, ajoneuvot vaurioituivat.

Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Lieksa Pohjois-Karjala Uutinen