Moottoripyöräilijä loukkaantui liikenneonnettomuudessa Siilinjärvellä

10.6.2021 13.32
Uutinen

Poliisi tutkii liikenneonnettomuuten johtaneita syitä. Kuljettaja on hoidettavana sairaalassa. Poliisi tutkii myös Kiuruvedellä ja Kuopiossa tapahtuneita moottoripyörävarkauksia.

Keskiviikkona kello 11.20 aikaan moottoripyöräilijä ajoi ulos tieltä tiellä 75 Siilinjärven Kuuslahdessa. Moottoripyöräilijä oli ajamassa Siilinjärveltä Nilsiän suuntaan, kun se ajautui kulkusuunnassaan tien oikealle puolelle ojaan. 

1980-luvulla syntynyt kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa ja on hoidettavana sairaalassa. Poliisi tutkii onnettomuuteen johtaneita syitä ja esitutkinnassa rikosnimikkeenä on liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Moottoripyörä anastettiin pihasta Kiuruvedellä

125-kuutioinen Samurai Cross -merkkinen moottoripyörä anastettiin 4.6.-6.6.2021 välisenä aikana Kiuruveden Aittojärvellä sijaitsevan talon pihasta. Moottoripyörästä puuttui anastushetkellä penkki, takalokasuoja, kaasuvaijeri sekä ketjut, joten moottoripyörä ei ollut ajokuntoinen.  

Poliisi tutkii asiaa varkautena.

Moottoripyörä varastettiin Kuopiossa

125-kuutioinen KTM-merkkinen moottoripyörä anastettiin Kuopion Haapaniemellä talon pihasta keskiviikkona kello 8-18 välisenä aikana. Anastetun moottoripyörän rekisterinumero 90-FFO. Moottoripyörässä on oranssit vanteet ja vaaleat muovikatteet. 

Tapausta tutkitaan moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

Moottoripyörävarkauksiin liittyvistä havainnoista voi ilmoittaa puhelinnumeroon 0295 415 232 tai sähköpostiin [email protected] Mikäli anastettu moottoripyörä nähdään liikenteessä, siitä voi ilmoittaa myös hätäkeskukseen.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Kiuruvesi Kuopio Pohjois-Savo Siilinjärvi Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
liikenne
varkaus