Mopon anastus, huumaantuneena ajo ja ajokortiton Joensuussa.

8.4.2021 11.37
Uutinen

Mopo anastettu Joensuun keskustasta. Rantakylässä huumerattijuopumus. Ajokortiton jäi kiinni 13. kertaa.


Sunnuntain ja tiistain välisenä aikana Joensuun keskustasta anastettiin Kymco-mopo, jonka rekisteritunnus on 69-ABX. Mopo on punainen ja siinä on mustia ja valkoisia korostuksia. Asianomistaja epäilee, että mopo on nostettu auton kyytiin. Se on ollut lukittuna kerrostalon pihalla. 
Havaintoja moposta tai tekijästä voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen [email protected], vihjepuhelimeen p. 0295415232 tai poliisipäivystykseen p. 0295415320 ma-pe klo 8-16:15.

Keskiviikkona iltapäivällä Joensuun Rantakylässä epäilty huumerattijuopumus.


Poliisin huomio kiinnittyi keskiviikkona Joensuun Rantakylässä olevaan piha-alueeseen, jossa ajettiin autoa. Henkilöauto ajettiin parkkipaikalle ja kuljettajan paikalta nousi mies, jonka poliisit tunnistivat. 
Puhutuksessa mies kiisti ajaneensa autoa siitäkin huolimatta, että autossa ei ollut havaittu muita henkilöitä ja auton moottoritila hohkasi lämpimänä. Miehelle tehty puhalluskoe alkometriin antoi tulokseksi nolla promillea mutta huumausaineen pikatesti positiivisen tuloksen kahdelle aineosalle.
Mies myönsi kuulustelussa epäillyt rikokset, joita tuossa hetkessä olivat muun muassa rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

13. ajo-oikeudetta-ajo vuoden aikana.


Poliisi pysäytti henkilöauton keksiviikkona kello kahdeksan aikaan illalla Joensuun Marjalassa. Kuljettajaksi osoittautui mies, joka jäi poliisille kiinni jo 13. kerran vuoden aikana kortitta-ajosta. 
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liikenne Pohjois-Karjala Rikokset ja tutkinta Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
ajo-oikeus
liikennejuopumus
varkaus