Murtoja Lappeenrannassa

Julkaisuajankohta 14.6.2022 11.14
Uutinen

Lappeenrannassa murtauduttiin kolmeen kohteeseen 10.-13.6. välisenä aikana ja anastettiin työkaluja sekä yritettiin anastaa kuparia.

Joutsenossa murtauduttiin rakennusliikkeen työkaluvarastoon  ja anastettiin Makita-merkkisiä akkutyökaluja 11.-13.6. välisenä aikana. Lisäksi Joutsenossa murtauduttiin koulun tiloihin ja yritettiin anastaa kuparikaapelia 13.6. illalla. Tekijät poistuvat tapahtumapaikalta, kun vartija oli hälytetty paikalle. 

Lappeenrannassa murtauduttiin rakennustyömaan konttiin ja anastettiin tasolaser ja akkutyökaluja Lepolan kaupunginosassa 10.-13.6. välisenä aikana.

Poliisi tutkii edellä mainittuja rikoksia varkauksina ja varkauden yrityksenä. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 0295414559.

Varkauksien ennaltaehkäiseminen

Varkauksia voi ennalta ehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä.
 

 

Etelä-Karjala Kaakkois-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen