Muutama huumekuski jäi kiinni

12.1.2022 10.04
Uutinen

Hämeessä oli tehtävämäärällisesti todella rauhallinen vuorokausi. Tehtäviä oli vuorokauden aikana vain 117, jotka olivat sisällöltään poliisin perustehtäviä. Kaksi huumerattijuoppoa jäi kiinni poliisilaitoksen alueella.

Vartijat ottivat kiinni myymälävarkaan tiistaina iltapäivällä kauppaliikkeessä Lahden Paavolassa. Liki 70-vuotias mies oli laittanut kaksi yhteensä noin 85 euron arvoista uunivuokaa ostoskaseihin eikä hän maksanut niitä kassoilla. Miehellä on seitsemän aikaisempaa anastusrikosta vuoden sisällä. Hänet kuulusteltiin epäiltynä näpistykseen.

Riihimäellä ja Hartolassa jäi kiinni päihtyneitä kuskeja

Poliisipartio päätti pysäyttää sitä vastaan tulleen kuorma-auton kuljettajan ajokunnon tarkastamiseksi tiistaina iltapäivällä Riihimäen Otsolassa. Autoa kuljettanut kolmekymppinen mies puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Autoilun osalta hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen. Lisäksi miehen epäillään syyllistyneen vaarallisen esineen hallussapitoon, kun hänen hallusta löytyi teleskooppipatukka turvallisuustarkastuksen yhteydessä.

Poliisipartio oli valvomassa liikennettä tiistai-iltana Hartolan keskustassa. Se havaitsi henkilöauton, jossa oli siihen kuulumattomat rekisterikilvet. Partio pysäytti auton ja puhallutti sitä kuljettaneen nelikymppisen naisen. Ajokiellossa oleva nainen puhalsi nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Hän kertoi lainanneensa auton kaveriltaan eikä huomannut autossa oli siihen kuulumattomat rekisterikilvet.
Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomukseen.

Pakettiauto törmäsi valaisinpylvääseen Iitissä

Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän tiistaina aamupäivällä Eerolantielle. Ilmoituksen mukaan pakettiauto oli törmännyt valaisinpylvääseen. Partio sai tapahtumapaikalla selville, että viisikymppinen mies oli ajanut pakettiautolla Eerolantietä Kouvolasta Iitin suuntaan. Kuljettaja oli menettänyt kuljettamansa auton hallinnan suoralla tieosuudella suistuen vastaantulevien ajokaistan yli törmäten valaisinpylvääseen. Kuljettajan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.


 

Hartola Hämeen poliisilaitos Iitti Kanta-Häme Lahti Liikenne Päijät-Häme Riihimäki Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
Hämeen poliisilaitos
liikennejuopumus
liikenneonnettomuudet
myymälävarkaus