Muutama kolari Hämeessä

Julkaisuajankohta 15.9.2023 9.29
Uutinen

Henkilöauton ja skootterin välinen kolari Jokioisilla. Lahdessa mieshenkilö ajoi päin valotolppaa.

JOKIOINEN:

Naishenkilön epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Jokioisilla Keskuskadulla 14.9.2023 illalla klo 21:00 aikaan. Epäilty kuljettaja oli ajanut Keskuskatua tarkoituksenaan kääntyä vasemmalla kirjaston pihaan. Samaan aikaan Keskuskatua pitkin toisesta suunnasta oli tullut nuori kuljettaja skootterin kanssa. Skootterin kuljettaja törmäsi ajoneuvon etukulmaan seurauksella, että skootterin kuljettaja lensi konepellin kautta ajoradalle. Skootterin kuljettaja sai sairaalahoitoa vaativia vammoja.  Ajoneuvo ja skootteri kärsivät vaurioita kolarissa.

ORIMATTILA:

Naishenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Orimattilassa Erkontiellä 14.9.2023 aamupäivällä.  Kuljettaja kieltäytyi huumausaineiden pikatestistä, mutta käyttäytyminen antoi syytä epäillä henkilön olevan huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Henkilöltä otettiin verinäyte terveydenhoitohenkilökunnan toimesta.

LAHTI:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Lahdessa Mannerheiminkadulla 14.9.2023 iltapäivällä. Noin 80-vuotias kuljettaja oli ajanut Kärpäsenmäen suunnasta henkilöautoa tarkoituksenaan kääntyä oikealle Helsingintiellä. Voimassa olevien tietyörajoitusten vuoksi se ei ole mahdollista ja tästä johtuen kuljettaja oli ajautunut ajoradan ja kevyenliikenteenväylän välissä olevan turvakaiteen päälle ajoneuvolla ja lopulta törmäsi valaisinpylvääseen. Ei henkilövahinkoja, ajoneuvo kärsi vaurioita. Henkilön ajo-oikeus oli merkitty päättyneeksi.

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Päijät-Häme Uutinen