Nuoren naisen marraskuinen katoaminen Turussa on selviämässä

18.1.2021 11.28
Uutinen

Lounais-Suomen poliisi on kiinniottanut miehen, jonka epäillään olevan vastuussa marraskuussa tapahtuneesta nuoren naisen katoamisesta Turussa.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi miehen lauantaina 17. tammikuuta todennäköisin syin epäiltynä muun muassa törkeästä vapaudenriistosta. Mies on tunnustanut tekonsa. Hän on noin 50-vuotias kantasuomalainen, Lounais-Suomen alueella asuva mies.

Rikosasia koskee Turussa 8. marraskuuta tapahtunutta 18-vuotiaan naisen katoamista. Nainen löytyi kolme päivää katoamisensa jälkeen.

Poliisi pääsi epäillyn jäljille peruspoliisityöllä, teknisellä ja taktisella tutkinnalla. Miehen kiinniotto tapahtui viime keskiviikkona. Poliisi haluaa kiittää kansalaisia lukuisista saamistaan vihjeistä ja tiedoista, joita se on saanut rikostutkinnan aikana.

Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa, eikä tutkinnallisista syistä voi tässä kohtaa antaa asiasta tarkempia lisätietoja. Poliisi toivoo asian julkisen keskustelun ja uutisoinnin osalta kunnioitusta ja harkintaa asianosaisen yksityisyyteen vedoten.

Lounais-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen
esitutkinta