Nuorukaiset hurjastelivat moottoritiellä Paimiossa ja Salossa

11.5.2021 12.00
Uutinen

Poliisi on suorittanut näkyvää liikennevalvontaa Turku-Helsinki moottoriteillä ja poliisin haaviin on jäänyt ajo-oikeuksia.

Nuorten kilvan ajo päättyi ajo-oikeuksien menetyksiin. Poliisi oli valvomassa liikennettä moottoritiellä Paimion kohdilla lauantai-iltana noin kello 23. Turkuun päin menevien kaistalla poliisi havaitsi kaksi muuta liikennettä selvästi kovempaa ajavaa henkilöautoa. Toisen auton nopeudeksi poliisi mittasi 180km/h ja toisen auton 200/km/h. Alueella on 120km/h nopeusrajoitus. Molempien autojen kuljettajat ovat 17-vuotiaita somerolaisia. Poliisi epäilee kummankin syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja määräsi molemmat ajokieltoon.

 

19-vuotias nuorimies hurjasteli moottoritiellä. Poliisi oli suorittamassa liikennevalvontaa moottoritiellä Piihovin tunnelin kohdilla maanantaina noin kello 14 aikaan. Poliisi mittasi Helsinkiin päin menevien ajokaistalla henkilöauton nopeudeksi 198km/h, nopeusrajoituksen ollessa 100km/h. Henkilöauton kuljettajaa 19-vuotiasta salolaisnuorukaista epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänen ajo-oikeus jäi poliisin haltuun.

Liikenne Lounais-Suomen poliisilaitos Paimio Rikokset ja tutkinta Salo Uutinen
Lounais-Suomen poliisilaitos
ajo-oikeus
esitutkinta
liikenne
organisaatiot
poliisi
poliisilaitokset
ylinopeus