Nyrkit heiluivat Etelä-Kymenlaaksossa viikonlopun aikana

Julkaisuajankohta 15.5.2023 15.01
Uutinen

Poliisin selvitettäväksi tuli useita väkivallan tekoja Kotkan seudulla

Perjantaina ilmoitettiin kaksi polkupyörävarkautta. Toinen pyöristä oli anastettu Kymenlaaksonkadulla taloyhtiön varastotilosta ja toinen ilmoitettiin varastetuksi Hovilassa. Kauppakeskus Pasaatin useissa liikkeissä oli riesana näpistelijät. Tuotteita yritettiin varastaa sekä erikoisliikkeistä, että elintarvikeliikkeestä. 

Kotkassa poliisia työllistivät myös pahoinpitelyjen selvittämiset. Alkuillasta perjantaina yksityisosoitteessa tapahtui törkeä väkivallanteko Kolkkalassa. Lauantaina ja sunnuntaina ravintoloissa ja niiden edustoilla eri puolilla Kotkaa tapahtui myös huomattavan usea pahoinpitelytapaus. Tapauksiin liittyy runsas alkoholinkäyttö ja nyrkit.

Perjantaina poliisi pysäytti Haminassa mieskuljettajan, jolla ei ollut ajo-oikeutta ja huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinin ja lääkeaineiden osalta. Niinikään Haminassa, mutta lauantaina, naiskuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ajettuaan autoa 1,53 promillen humalassa. Sunnuntai-iltana Haminassa mieskuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ajettuaan autoaan 0,93 promillen humalassa. 

Hamina Kaakkois-Suomen poliisilaitos Kotka Kymenlaakso Liikenne Poliisin toiminta ja kehittäminen Rikokset ja tutkinta Uutinen