Omaisuusrikoksia ja päihtynyt kuljettaja Meri-Lapissa

23.1.2021 10.02
Uutinen

Kemissä Mäntylänkadulla on useampaan autoon kohdistunut ilkivaltaa ja varkauden yritystä. Torniossa on päihtynyt kuljettaja yrittänyt mennä ravintolaan.

Henkilöautoa on yritetty anastaa Kemissä

Kemissä on yritetty torstai-perjantaiyönä anastaa henkilöautoa Mäntylänkadulla. Ajoneuvon virtalukkoa oli yritetty vääntää ja siten saada auto käynnistymään, siinä kuitenkaan onnistumatta. Tapahtumapaikalla oli näkynyt yhdet jäljet lumessa. Auton omistaja kertoi, ettei autosta ollut kuitenkaan anastettu mitään.

Mäntylänkadulla, samalla parkkipaikalla, on tunkeuduttu myös toiseen henkilöautoon. Henkilöauton takalasi oli rikottu ja ajoneuvon sisältöä oli pengottu. Ilmoittajan mukaan ajoneuvosta ei ollut kuitenkaan anastettu mitään. 

Torniossa ravintolan pihalle ajoi päihtyneen oloinen mies

Lauantaiyönä hätäkeskukseen tuli ilmoitus miehestä, joka oli ajanut Torniolaisen ravintolan parkkipaikalle päihtyneen oloisena. Partion tullessa paikalle miehen nähtiin poistuvan ajoneuvosta. Poliisipartio tavoitti miehen ravintolan ulkopuolelta. Miehen ajokunto tarkastettiin ja hän puhalsi yli törkeän rattijuopumuksen ylittävän rajan. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänellä ei myöskään ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta.

Lapin poliisilaitos Lappi Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
päihteet
varkaus