Omaisuusrikoksia Kuopiossa

25.7.2021 13.02
Uutinen

Omaisuusrikoksia Kuopiossa

Kuopiossa murtauduttiin lauantaina kello 18.00 - 19.00 Puijonkatu 27 osoitteessa olevaan parturiliikkeeseen. Liike oli suljettuna kun sinne oli tunkeuduttu takaoven kautta. Takaovelle on käynti Tulliportinkadun puolelta. Liikkeestä oli anastettu kassakone sisältöineen. Alustavan arvion mukaan rahaa oli ollut 3000 - 4000 euroa. Tapahtuma-aikaan liikkeen takaoven suunnasta on nähty kävelevän kahden nuorehkon miehen, joiden osuutta tapahtumaan selvitetään.

 

Kuopiossa tunkeuduttiin lauantaina noin kello 16.45 Myllykatu 4 talon asuntoon tuuletusikkunan kautta. Asukas oli havahtunut olohuoneesta tulleeseen ääneen ja siirtyessään sinne havainnut nuorehkon naisen tulevan olohuoneeseen ikkunan kautta. Tunkeutuja oli huoneeseen päästyään jatkanut matkaa asunnon ulko- ovelle ja napannut asunnossa olleen käsilaukun mukaansa ennen poistumistaan asunnosta.

Illalla noin kello 23.00 yritettiin tunkeutua viereiseen huoneistoon tuuletusikkunan kautta. Asukas oli havahtunut ikkunan suunnasta kuuluneisiin ääniin ja siirtynyt ikkunan luokse. Ulkopuolella oli ollut nuorehko nainen, joka oli jo ehtinyt tehdä pienen reiän ikkunassa olleeseen hyttysverkkoon tarkoituksin tunkeutua ikkunan kautta sisälle. Asukkaan havaitessaan tunkeilija oli poistunut juosten paikalta.

Tekoihin syyllistynyt nainen oli ollut noin 20 - 25 vuotias, noin 160 cm pitkä, naisella oli ollut tummat hiukset, jotka olivat laitettuna nutturalle pään yläpuolelle. Iltapäivällä tapahtuneen asian yhteydessä naisella oli ollut valkea pitkähihainen neule yllään ja tummat housut jalassa. Myöhemmin Illalla olleen teon yhteydessä naisella oli ollut yllään keltamusta hupparilta vaikuttava pusero.

 

Poliisi pyytää ilmoittamaan tapahtumiin liittyvistä havainnoista vihjepuhelimen numeroon 0295415232 tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai soittamalla numeroon 0295455068.

Itä-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
rikosasiat