Onnettomuuksia ja vastustamisia

Julkaisuajankohta 17.6.2022 10.36
Uutinen

Lahdessa jälleen sähköpotkulaudalla aiheutettu onnettomuus

Lahti
Sähköpotkulautailija törmäsi jalankulkijaan Saimaankadun ja Lahdenkadun kulmassa torstaina illalla. Sähköpotkulautaa kuljettanut nainen oli ajanut Lahdenkadun kevyenliikenteenväylää pitkin tarkoituksenaan ylittää Saimaankatu ja jatkaa kohti Kivimaan uimahallia. Kuljettaja ei huomannut oikealta talon kulman takaa tullutta jalankulkijaa ja törmäsi tämän kanssa yhteen. Sähköpotkulaudan kyydissä oli myös matkustaja. Kuljettaja ja jalankulkija loukkasivat itseään. Sähköpotkulaudan kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lahti
Poliisi otti kiinni huoneistonsa terassilta kuula-aseella kohti jalankulkijoita ammuskelleen miehen aikaisin perjantaina aamuyöllä. Partio sai paikallistettua asunnon, jossa ampuja oli ja suoritti kiinnioton. Mies pyrki vastustamaan poliisia potkimalla ja voimakkaasti vastaan haraamalla. Miestä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja laittomasta uhkauksesta.

Heinola
Kolmekymppisen naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta kuljettamalla henkilöautoa Vanerinkadulla alkoholin vaikutuksen alaisena torstaina iltapäivällä.

Kärkölä
Viisikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen kuljettamalla henkilöautoa Riihimäentiellä alkoholin vaikutuksen alaisena torstaina iltapäivällä.

Forssa 
Kahden miehen väliseen nujakointiin puuttunut vartija joutui vastustamisen kohteeksi Keitaankadulla aikaisin perjantaina aamulla. Vartija joutui käyttämään tilanteessa kaasusumutinta. Parikymppistä miestä epäillään tapauksen johdosta järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Hausjärvi
Nuoren naisen kuljettama henkilöauto suistui tieltä Selänojantiellä aikaisin perjantaina aamulla. Auto oli ajautunut vasemmalle kaartuvan mutkan kohdalla kulkusuunnassaan oikealle penkkaan, josta se oli päätynyt keula edellä puuhun. Törmäyksen jälkeen ajoneuvo kääntyi katolleen ajoradalle. Kuljettaja ja kyydissä ollut henkilö loukkasivat itseään lievästi. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamiseksi.
 

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Liikenne Päijät-Häme Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta