Orimattilassa rattijuopon kauppamatka päättyi ojaan

Julkaisuajankohta 10.5.2024 8.14
Uutinen

Hämeen poliisilla oli tehtäviä vuorokauden aikana 218 kappaletta.

Torstaina klo 14 aikaan Riihimäellä Kinturintiellä poliisi pysäytti henkilöauton, jota kuljetti noin 20-vuotias mies. Miehellä ei ole ajo-oikeutta mihinkään ajoneuvoon ja häntä epäillään kuudennen kerran vuoden sisällä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Janakkalassa torstaina klo 15.40 aikaan VT 3:lla partiota vastaan tuli moottoripyörä huomattavaa ylinopeutta. Mitattu nopeus 184 km/h rajoituksen ollessa 120 km/h. Moottoripyörä saatiin pysäytettyä ja sitä kuljettanutta noin 30-vuotiasta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Mies määrättiin ajokieltoon.

Orimattilassa torstaina klo 20.11 poliisi sai tehtävän Haapastentielle, jossa pakettiauto oli suistunut ojaan ja kuljettaja on mahdollisesti päihtynyt. Tapahtumapaikalla oli pakettiauto ojassa ja sen vieressä ulkona selvästi päihtynyt kuljettaja. Noin 50-vuotias mies puhalsi alkometriin lukeman 2.62 promillea. Mies kertoi partiolle olevansa kauppareissulla, mutta päätyikin poliisin suojiin. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Lahdessa torstai-iltana hieman ennen klo 21 partio pysäytti entuudestaan tunteman miehen kuljettaman henkilöauton Ritaniemenkadulla. Noin 45-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen jälleen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, joita miehelle on vuoden sisällä kertynyt jo 9 kappaletta.

Hämeen poliisilaitos Janakkala Lahti Orimattila Riihimäki Uutinen