Orimattilassa rattijuoppo aiheutti kolarin, alla kesärenkaat

Julkaisuajankohta 3.1.2022 10.25

Orimattilassa Helsingintiellä rattijuoppo menetti ajoneuvon hallinnan ajautuen päin vastaantulevaa ajoneuvoa. Alla kesärenkaat ja puhallus 1,76 mg/l.

LAHTI:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Lahdessa Vanhanradankadulla 2.1.2022 aamulla. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Lahdessa Laatukadulla 2.1.2022 illalla. Kuljettaja ei suostunut puhaltamaan poliisin alkometriin. Henkilö oli siinä määrin silmin nähden päihtynyt, että ei pysynyt kunnolla pystyssä poliisin lähtiessä viemään miestä verikokeisiin.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Lahdessa Vesijärvenkadulla 3.1.2022 yöllä. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,61 mg/l. Kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan osuen tien vieressä olevaan valaisintolppaan. Ei henkilövahinkoja.

HÄMEENLINNA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Hämeenlinnassa Paasikivenkadulla 2.1.2022 päivällä. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,66 mg/l.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Hämeenlinnassa Lakkolantiellä 2.1.2022 iltapäivällä. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,68 mg/l. Lisäksi kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle.

ORIMATTILA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja vammantuottamukseen Orimattilassa Helsingintiellä 3.1.2021 iltapäivällä. Epäilty kuljettaja puhalsi alkometriin 1,76 mg/l. Kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan ajautuen vastaantulevien kaistalle osuen vastaantulevan auton keulaan. Epäillyn käyttämässä autossa oli kesärenkaat ja se oli liikennekäytöstä poistettu. Vastaantulevan auton kuljettaja sekä epäilty kuljettaja sai sairaalahoitoa vaativia vammoja. Ajoneuvot kärsivät vaurioita.

​​​​​​​

Hämeen poliisilaitos Kuulutus