Pahoinpitely- ja omaisuusrikoksia Pohjois-Savossa

2.4.2021 11.03
Uutinen

Nuori nainen joutui tuntemattoman naisen pahoinpitelemäksi Jynkässä. Suonenjoen jäteasemalta anastettiin runsaasti käytettyjä akkuja ja muuta elektroniikkaa. Maaningalla asunto vahingoittui pahoin tulipalossa.

Pahoinpitely Jynkässä

Keskiviikkona 31.3.2021  noin kello 20.00 jälkeen nuori nainen oli kävellyt Myllärintiellä Jynkässä, kun häntä oli tullut vastaan alle 30-vuotias, noin 170-175 cm pitkä, tummiin pukeutunut nainen.  Nainen oli ottanut puhelimen pois asianomistajan kädestä ja heittänyt sen maahan. Tämän lisäksi nainen oli lyönyt asianomistajaa ylävartaloon. Lyönnin seurauksena tulleiden lievien vammojen lisäksi asianomistajan puhelin hajosi. Tapausta tutkitaan lievänä pahoinpitelynä ja vahingontekona.

Varkaita Suonenjoen jäteasemalla

Keskiviikon ja torstain 31.3.-1.4.  välisenä yönä murtauduttiin Suonenjoen Jätekukon lajitteluasemalle. Varkaiden mukaan lähti runsaasti käytettyjä akkuja ja käytöstä poistettu elektroniikkaa. 

Tuhotyö Maaningalla

Torstain ja perjantain 1.4.-2.4. välisenä yönä poliisi sai ilmoituksen rakennuspalosta Maaningalla. Poliisin saapuessa paikalle palo oli saatu sammumaan usean pelastuslaitoksen yksikön toimesta. Tulipalossa vaurioitui pahoin Maaningantiellä oleva yksityisasunto ja koko asuintalon yläkerta kärsi palo- ja savuvahinkoja. Palosta aiheutui vaaraa myös sivullisille, mutta henkilövahingoilta säästyttiin. Poliisi epäilee, että palo on sytytetty tahallaan, rikosnimike tällä hetkellä on törkeä tuhotyö.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa yhdessä Pohjois-Savon pelastuslaitoksen kanssa.

Poliisi pyytää em. tapauksista havaintoja [email protected] tai 029 5415 232

Itä-Suomen poliisilaitos Kuopio Pohjois-Savo Rikokset ja tutkinta Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
omaisuus
onnettomuudet
rikokset
tulipalot
väkivalta