Pahoinpitely Mäntsälässä - poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja

Julkaisuajankohta 22.3.2023 14.54
Uutinen

Mäntsälän Sälinkääntiellä, Hepolan koulun lähellä sijaitsevassa alikulussa tapahtui eilen 21.3.2023 väkivallanteko, missä miestä pahoinpideltiin lyömällä ja potkimalla. Mies sai sairaalahoitoa vaativia vammoja.

- Uhri kertoi poliisille olleensa alikulkutunnelissa ja pysäyttäneensä sinne ajaneen mopoilijan ja kertonut tälle, että alikulkutunneli on tarkoitettu vain jalankulkijoiden käyttöön. Mopoilija oli ottanut kypärän päästään ja lyönyt sillä uhria pään alueelle. Uhrin kaaduttua maahan, epäilty tekijä oli vielä potkaissut uhria useita kertoja pään ja kasvojen alueelle, kertoo rikoskomisario Sampsa Aukio.

Mopoilijan käyttämä mopo tai moottoripyörä oli väriltään kirkkaan vihreä, jossa mahdollisesti myös valkoista ja hänen käyttämänsä kypärä oli monivärinen. Epäilty tekijä oli noin 165cm pitkä, hoikka ja vaaleahiuksinen ja pukeutunut täysin tummiin vaatteisiin.

Poliisi pyytää tapauksesta jotain tietäviä kertomaan tietonsa ja havaintonsa poliisille. 

- Kaikki tekijän henkilöllisyyden selvittämiseksi saamamme tiedot ovat meille arvokkaita ja pyydämme lähettämään ne sähköpostiosoitteeseemme tutkinta-asiat.ita-uusimaa@poliisi.fi


 

Itä-Uudenmaan poliisilaitos Mäntsälä Rikokset ja tutkinta Uutinen