Pahoinpitelyjä Joensuussa ja Polvijärvellä

Julkaisuajankohta 14.3.2023 13.38
Uutinen

Joensuun keskustassa maanantai-iltana pahoinpideltiin mies lyömällä ja potkimalla ympäri kehoa. Tekijöinä oli ollut 4-5 nuorta miestä. Myös Polvijärvellä pahoinpideltiin mies. Naisen epäillään lyöneen miestä veitsellä päähän yksityisasunnossa.

Maanantaina klo 18.18 aikaan hätäkeskukseen oli ilmoitettu pahoinpitelystä Joensuun keskustassa. Ilmoituksen mukaan miestä pahoinpideltiin Joensuun koskikadun ja kauppakadun risteyksessä. Paikalla selvisi poliisipartiolle, että miestä oli lyöty ja potkittu usean henkilön toimesta. Tekijöinä oli ollut 4-5 nuorta miestä, joilla oli päällä löysät mustat vaatteet. Pahoinpidelty mies oli onnistunut pakenemaan läheiseen ravintolaan. Miehelle tuli vammoja tilanteen seurauksena. Ensihoito toimitti uhrin Pohjois-Karjalan keskussairaalaan. Pahoinpidellyltä mieheltä oli tilanteessa anastettu omaisuutta.  Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä ja näpistyksenä.

 

Myöhään maanantai-iltana Polvijärvellä nainen pahoinpiteli miestä yksityisasunnossa veitsellä päähän lyömällä. Ensihoito kuljetti miehen saamaan hoitoa Pohjois-Karjalan keskussairaalaan. Tapausta tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä. 

 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Pohjois-Karjala Polvijärvi Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta