Päihtyneitä kuljettajia Joensuussa

Julkaisuajankohta 2.10.2023 10.28
Uutinen

Poliisi tavoitti viikonlopun aikana Noljakankaarelta ja Lokinkujalta päihtyneet henkilöauton kuljettajat. Kummankin kuljettajan huumausainepikatestin tulos oli positiivinen huumaavien aineiden osalta, lisäksi toisen seulonta-alkometrin puhallustulos oli 1.01 promillea. Kummallakaan kuljettajalla ei ollut henkilöauton kuljettamiseen oikeuttavaa ajo-oikeutta.

Päihtynyt ja kortiton kuljettaja Noljakassa

Henkilöauton kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuussa Noljakankaarella 1.10.2023 klo 15. Kuljettajalle tehty huumausainepikatesti osoitti positiivista amfetamiinille ja kannabikselle. Autosta löytyi vähäinen määrä huumausaineita.

Päihtynyt ja kortiton kuljettaja Lokinkujalla

Poliisipartio pysäytti Joensuussa Lokinkujalla 2.10.2023 klo 00.20 aikaan henkilöauton. Kuljettajalle tehty puhalluskoe osoitti 1,01 promillea. Kuljettajalle tehty huumausainepikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle, amfetamiinille ja bentsodiatsepaamille. Autossa oli väärät rekisterikilvet, eikä kuljettajalla ollut ajo-oikeutta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Pohjois-Karjala Uutinen