Päihtynyt kuljettaja törmäsi autolla valaisinpylvääseen Heinolassa

Julkaisuajankohta 23.9.2022 9.29
Uutinen

Törkeästä rattijuopumuksesta epäilty mies törmäsi autolla valaisinpylvääseen Heinolassa. Lahdessa häiriötä aiheuttanut nainen vastusti poliisin toimenpiteitä.

LAHTI:

Poliisi sai torstaina puolenpäivän aikaan ilmoituksen naisesta, joka oli aiheuttanut häiriötä Renkomäessä sijaitsevassa kaupassa. Partio tavoitti lähistöltä naisen, joka ei ollut erityisen yhteistyöhaluinen. Nainen harasi vastaan turvallisuustarkastuksen ja poliisiautoon laittamisen yhteydessä. Turvallisuustarkastuksessa naisen hallusta löytyi käsiasetta muistuttava kuula-ase. Kolmekymppiselle naiselle kirjattiin sakko haitanteosta virkamiehelle ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.

HEINOLA:

Poliisi sai myöhään torstai-iltana ilmoituksen liikenneonnettomuudesta Kouvolantiellä. Paikalla selvisi, että noin 40-vuotiaan miehen kuljettama henkilöauto oli törmännyt Kouvolantien ja Lusintien risteyksessä valaisinpylvääseen. Valaisinpylväs oli kaatunut törmäyksen seurauksena tielle tukkien osan ajoradasta. Sairaankuljetusyksikkö tarkasti kuljettajan voinnin ja pelastuslaitos raivasi kaatuneen valaisinpylvään pois tieltä. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Miestä epäillään törkeän rattijuopumuksen lisäksi liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
 

Heinola Hämeen poliisilaitos Lahti Liikenne Päijät-Häme Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta