Päivittäistiedote Lappi

Julkaisuajankohta 18.11.2023 10.36
Uutinen

Lapin alueella pahoinpitelyjä ja rattijuoppoja.

Kemi

Naapureiden välinen pahoinpitely Kemissä

Perjantai-iltana Kemissä, Syväkankaalla, keski-ikäinen mies oli kertomansa mukaan kyllästynyt naapurin useamman päivän häiriköintiin ja metelöintiin. Mies oli päättänyt mennä hiljentämään metelin, jolloin tilanne eskaloitui nopeasti riitelyksi ja käsirysyksi. Naapurirapusta tuli toinen mies tilanteeseen väliin ja sai tappelun rauhoittumaan. Poliisi otti keski-ikäisen miehen kiinni mm. pahoinpitelystä epäiltynä.

Mies ja nainen pahoinpitelivät toisiaan Kemissä

Mies ja nainen pahoinpitelivät toisiaan perjantai-iltana Tepontiellä, Kemissä. Miehelle ja naiselle oli tullut aluksi suusanallista riitaa, joka oli edennyt tappeluksi, jossa molemmat osapuolet olivat aiheuttaneet lieviä vahinkoja toisilleen. Ensihoito tarkasti molempien henkilöiden vammat.

16-vuotias poika ajoi humalassa Kemissä

Partio kiinnitti huomiota Kemissä Asemakadulla kevyeen nelipyörään varhain lauantaiaamuna. Partio pysäytti nelipyörän tarkastaakseen kuljettajan ajokunnon ja puhallutti 16-vuotiaan kuljettajan. Puhallustulos osoitti yli törkeän rattijuopumuksen lukeman. Poika määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Rovaniemi

Poliisia tapasi 17-18.11.2023 välisenä aikana Rovaniemen alueella kolme alkoholin tai huumausaineen vaikutuksen alaisena autoa kuljettanutta henkilöä. Perjantaina aamupäivällä partio pysäytti henkilöauton Valtatie 4. Autoa kuljettanutta henkilöä epäillään ajaneen autoa alkoholin ja huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Lauantai yönä partio tapasi poliisille entuudestaan tutun henkilön ajavan autoa keskustan alueella. Pysäytyksen ja poliisin tekemien testien jälkeen, poliisi epäilee kuljettajan ajaneen autoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Lauantai yön pikkutunneilla partio tapasi keskustan alueella henkilön kuljettavan auto alkoholin vaikutuksen alaisena.

Perjantaina illalla mies pahoinpiteli naista keskustan alueella yksityisasunnossa. Hätäkeskukseen tuli poliisille ilmoitus, että rappukäytävässä kuuluu naisen huutoa. Paikalle meni poliisi selvittämään asiaa. Paikan päällä selvisi, että mies oli pahoinpidellyt naista yksityisasunnossa. Mies otettiin kiinni pahoinpitelyyn ja naisen vammat tarkasti ensihoito.

Tunturi

Poliisille tuli ilmoitus Sodankylässä lauantai yönä, että henkilöauto on suistunut ojaan. Poliisi tapasi paikan päällä ojaan suistuneesta autosta henkilön. Poliisi epäilee henkilöä törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lapin poliisilaitos Lappi Uutinen