Päivittäistiedote Lappi

Julkaisuajankohta 19.11.2023 12.22
Uutinen

Aggressiivisia ihmisiä ravintoloissa Lapissa

Kemi

Poliisipartiolle tuli ilmoitus aggressiivisesta naisesta Tornion keskustan ravintolassa hieman ennen puolta yötä lauantaina. Järjestyksenvalvoja oli taltuttanut aggressiivisen naisen voimakeinoja käyttäen ja odotti poliisin saapumista. Järjestyksenvalvoja kertoi naisen raapineen häntä kasvoista ja lyöneen kasvoihin ravintolasta poistamisen yhteydessä. Nainen oli päihtynyt ja hänet toimitettiin Kemin poliisilaitokselle. Naista epäillään pahoinpitelystä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Rovaniemi

Poliisille tuli ilmoitus puolen yön jälkeen sunnuntaina, että Rovaniemen keskustan ravintolassa on mies pahoinpidellyt muita asiakkaita sekä järjestyksenvalvojaa. Paikan päällä kävi ilmi, että mies oli pahoinpidellyt lyömällä kahta ravintolan asiakasta sekä oli kohdistanut järjestyksenvalvojaan fyysistä väkivaltaa. Mies oli päihtynyt ja hänet tuotiin Rovaniemen poliisilaitokselle. Miestä epäillään pahoinpitelyistä sekä järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Tunturi

Poliisille tuli ilmoitus sunnuntaina yöllä Sodankylään, jossa aggressiivinen nainen oli asiakkaana ravintolassa ja oli käyttäytynyt aggressiivisesti järjestyksenvalvojaa kohtaan. Paikalle tullut poliisipartio joutui käyttämään voimakeinoja naiseen. Naista epäillään tässä vaiheessa haitanteosta virkamiehiä kohtaan.

Poliisille tuli ilmoitus sunnuntaina aamuyöllä Kittilässä. Tehtävän mukaan mies oli pudonnut moottorikelkalla veteen, mutta päässyt vedestä itse ylös. Mies oli kylmissään ja märissä vaatteissa eikä pystynyt paikantamaan itseään tarkasti. Poliisi ja pelastuslaitos löysi paikallisten ihmisten avustuksella miehen elossa. Poliisi kiittää tehtävälle osallistuneita henkilöitä.

Lapin poliisilaitos Lappi Uutinen