Pohjanmaan poliisilla kiireinen vuorokausi

25.7.2021 8.27
Uutinen

Viimeisin vuorokausi on ollut vilkas Pohjanmaan poliisilaitoksen alueella. Poliisia työllistivät useat pahoinpitelyrikokset, joita ilmeni mm. Kokkolassa, Seinäjoella, Kuortaneella ja Vaasassa.


Viimeisin vuorokausi on ollut vilkas Pohjanmaan poliisilaitoksen alueella.
Poliisia työllistivät useat pahoinpitelyrikokset, joita ilmeni mm. Kokkolassa, Seinäjoella, Kuortaneella ja Vaasassa. Ainakin yksi Kokkolassa sattuneista pahoinpitelyistä on tekomuodoltaan törkeä. Pahoinpitelyrikoksista epäillyt on otettu kiinni ja poliisin rikostutkintayksikkö jatkaa tapahtumainkulkujen selvittelyä.
Seinäjoella nuorehko henkilö päätyi poliisin kiinniottamaksi kohdistettuaan väkivaltaa junan konduktööriä kohtaan. Henkilöä epäillään pahoinpitelystä sekä virkamiehen vastustamisesta. 
Nuorista aikuisista koostuva väkijoukko aiheutti häiriötä Seinäjoen keskustassa aikaisin sunnuntaiaamuna.  Osa joukkoon kuuluvista yritti yllyttää toisiaan hyökkäämään poliisipartiota vastaan ja heitteli olutpulloja partiota kohden. Poliisi otti kyseiset henkilöt kiinni.
Rannikko-Pohjanmaan alueella valvottiin vesiliikenneturvallisuutta poliisin venepartion toimesta. Erään vesialuksen ohjaajan epäillään syyllistyneen vesiliikennejuopumukseen Vaasassa ja toisen vesialuksen ohjaajaa puolestaan vesiliikennerikoksesta tämän jätettyään huolehtimatta, että vesikulkuneuvossa on tarvittavat ja käyttökuntoiset turvavälineet.
Poliisin tietoon tuli vuorokauden aikana myös useita rattijuopumuksia sekä törkeitä rattijuopumuksia, joissa kuljettajaa päihdyttävänä aineena oli toiminut joko alkoholi, huumausaineet tai näiden yhdistelmä.
Yllämainittujen lisäksi poliisi etsi kadonneita henkilöitä ja suoritti useita virka-aputehtäviä.
 

Pohjanmaan poliisilaitos Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
Pohjanmaan poliisilaitos
liikennejuopumus
liikennerikokset
pahoinpitely
vesiliikenne
yleinen järjestys