Pohjois-Karjalan poliisin aamutiedote

16.1.2021 11.13
Uutinen

Tapahtumia Pohjois-Karjalasta poliisin ilmoittamana

Noljakankaari 1 osoitteeseen oli murtauduttu 16.01.2021 puolen yön jälkeen. Poliisipartio tavoitti paikalta nuoren miehen jota epäillään varkauden yrityksestä, vahingon teosta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta. Noljakan ostoskeskuksen käytävän ovi oli rikottu kirvestä käyttäen. Kirveen lisäksi miehen hallusta löytyi myös suurehko keittiöveitsi piilotettuna lahkeeseen. Mieshenkilö tuli ostoskeskuksesta sisältä poliisin oltua paikalla ja hänet otettiin kiinni.

 

Noljakan Nesteen huoltoasemalle oli yritetty murtautua rikkomalla yksi iso ikkuna 16.01.2021 klo 02.30 aikaan. Paikalta oli nähty laihakasvoisen tummiin pukeutuneen miehen poistuvan. Mitään ei ollut saatu anastetuksi. Poliisi on myöhemmin tavoittanut miehen ja hänen epäillään olleen mukana myös Noljakan ostoskeskukseen liittyneessä murrossa.

 

16.01.2021 klo 04.00 aikaan oli Joensuussa Marjalantiellä liikekiinteistön parkkipaikalla mieshenkilö revitellyt autolla, jonka jälkeen hänelle poliisipartion toimesta tehty puhalluskoe oli osoittanut 1,68 promillea, josta syystä häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Miehellä oli kyydissään kolme henkilöä.

 

15.01.2021 klo 16.20 aikaan poliisi sai tehtävän Joensuun keskustan kerrostalon rappukäytävään, jossa mieshenkilö häiriköi. Poliisin tultua paikalle, miehen hallusta löytyi huumausaineita, josta syystä häntä epäillään huumausainerikoksesta.

 

15.01.2021 klo 19.00 aikaan miehen epäillään kuljettaneen henkilöautoa päihtyneenä Vehkalahdella Joensuussa. Miehelle tehty puhalluskoe oli osoittanut 2,74 promillea ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

 

 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liikenne Pohjois-Karjala Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
liikenne
yleinen järjestys ja turvallisuus