Pohjois-Savossa jäi kiinni rattijuoppoja

Julkaisuajankohta 26.3.2023 9.36
Uutinen

Poliisilla oli useita liikenteestä aiheutuvia tehtäviä. Poliisin haaviin jäi kolme epäiltyä rattijuoppoa.

Lauantaina alkuiltapäivällä poliisi suoritti liikennevalvontaa moottoritiellä Savilahden kohdalla. Poliisipartio pysäytti epävarmasti ajaneen henkilöauton ja suoritti sen kuljettajalle puhalluskokeen. Sen perusteella henkilöauton keski-ikäisen mieskuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Tämän lisäksi miehen epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. 

Sunnuntain vastaisena yönä poliisi suoritti liikennevalvontaa Joensuuntiellä. Poliisi pysäytti lievää ylinopeutta käyttäneen henkilöauton ja suoritti sen kuljettajalle puhalluskokeen. Kokeen perusteella keski-ikäisen mieskuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Mies oli jo aikaisemmin menettänyt ajo-oikeutensa, joten hänen epäillään syyllistyneen myös kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. 


Varhain sunnuntaiaamuna poliisi suoritti liikennevalvontaa Iisalmen keskustassa. Poliisi pysäytti Pohjolankatua ajaneen henkilöauton ja suoritti sen kuljettajalle puhalluskokeen. Sen perusteella nuoren mieskuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Mies määrättiin ajokieltoon.
 

Iisalmi Itä-Suomen poliisilaitos Kuopio Liikenne Pohjois-Savo Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta