Poliisi epäilee henkirikosta Oulun Kaakkurissa ja pyytää yleisöhavaintoja

Julkaisuajankohta 20.9.2022 11.52
Uutinen
Muovinen nauha, jossa lukee

Kaakkurissa sijaitsevasta huoneistosta löytyi perjantaina vainaja. Poliisi epäilee oululaista miestä henkirikoksesta.

Perjantai-iltana 16. syyskuuta 2022 poliisi tarkasti Oulun Kaakkurissa huoneiston, jonka asukkaaseen ei ollut saatu yhteyttä moneen päivään. Poliisi löysi huoneistosta vainajan, jonka se epäilee kuolleen väkivallan seurauksena.

Seuraavana yönä poliisi otti kiinni oululaisen 70-luvulla syntyneen miehen, jonka osallisuutta henkirikokseen se selvittää. Oulun käräjäoikeus on tänään vanginnut miehen todennäköisin syin taposta epäiltynä. 

Tapauksen esitutkinta on kesken, eikä poliisi sen vuoksi tiedota tekotapaa tai muita tapauksen yksityiskohtia. Poliisi tiedottaa asiasta lisää, kun uutta tiedotettavaa ilmenee.

Ilmoita havaintosi poliisille

Esitutkinnan perusteella henkirikos tapahtui Kaakkurin Pesätiellä tiistai-iltana tai keskiviikon vastaisena yönä 13.–14. syyskuuta 2022. Poliisi pyytää silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa alueella tapahtuma-aikaan liikkuneesta hoikasta miehestä, joka oli pukeutunut kirkkaankeltaiseen huomiotakkiin. Havainnot tulee ilmoittaa soittamalla vihjepuhelimen numeroon 0295 416 194 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.