Poliisi järjestää toukokuussa huutokaupat Salossa ja Raisiossa

Julkaisuajankohta 6.5.2024 9.36
Uutinen

Lounais-Suomen poliisilaitoksen huutokaupoissa myydään poliisin takavarikoimia ja löytötavarana poliisille tulleita esineitä. Huudettavana on muun muassa polkupyöriä ja työkaluja.

Lounais-Suomen poliisilaitos järjestää toukokuussa kaksi huutokauppaa.

 

Perjantaina 17. toukokuuta poliisi järjestää huutokaupan Salon poliisiaseman sisäpihalla kello 14 alkaen. Osoite on Kirkkokatu 1-3, Salo. Myytäviin esineisiin pääsee tutustumaan puoli tuntia ennen huutokaupan alkua.

 

Salon huutokaupassa on myynnissä noin 25 polkupyörää, koruja, työkaluja ja muuta sekalaista tavaraa.

 

Torstaina 23. toukokuuta kello 10 alkaen poliisi järjestää huutokaupan Raision poliisiaseman sisäpihalla osoitteessa Nallinkatu 8. Raision huutokaupassa ei ole ennakkonäyttöä.

 

Raisiossa myynnissä on muun muassa noin sata polkupyörää, muutamia sähköpolkupyöriä ja sähköpotkulautoja ja kolmisenkymmentä kullanväristä korua. Lisäksi huudettavana on esimerkiksi lattiahiomakone Taski Swingo 450B, sähkötyökaluja, bluetooth-kaiuttimia, kuulokkeita ja KTM-merkkinen kevytmoottoripyörä.

 

Huudettavat tavarat ovat poliisin takavarikoimia tai poliisille löytötavarana tulleita esineitä. Tavarat myydään siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat ja niillä ei ole palautusoikeutta. 

 

Molemmissa huutokaupoissa maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen.

Lounais-Suomen poliisilaitos Poliisin toiminta ja kehittäminen Uutinen Varsinais-Suomi