Poliisi jatkaa edelleen tammikuussa kadonneen Heikki Kotilaisen etsintää

7.5.2021 15.05
Uutinen
Lyhyt hiuksinen mies katsoo suoraan kameraan.
Heikki Kotilainen

Poliisi pyytää havaintoja keskiviikkona 20.1.2021 kadonneeksi ilmoitettusta, joensuulaisesta 27-vuotiaasta Heikki Kotilaisesta.

Kotilainen katosi kaverinsa asunnolta Joensuun Noljakasta Väinöläntieltä perjantain 15. - lauantain 16.1.2021 välisenä yönä. Kotilainen oli ilmoittanut jäävänsä kaverinsa luokse yöksi, mutta aamulla kaveri huomasi Kotilaisen poistuneen yön aikana asunnosta. Kotilaisella on asunto noin 200 m päässä Erkinpellontiellä, mutta hän ei juurikaan majaillut kyseisessä osoitteessa vaan asui vakituisesti Karsikossa. Kotilainen liikkui aktiivisesti kävellen Noljakan ja Karsikon välillä. 

Katoamista on tutkitu aktiivisesti koko kevät

Poliisi on tutkinut Kotilaisen katoamista aktiivisesti kevään aikana ja suorittanut asiassa useita kuulusteluja sekä puhutteluja. Lisäksi on käyty läpi valvontakamera-aineistoa Kotilaisen yleensä käyttämän kävelyreitin varrelta ja suoritettu etsintöjä Noljakan ja Karsikon kaupunginosissa. Katoamisyönä Joensuussa oli kova pakkanen ja katoamisen jälkeisinä päivinä Joensuun alueella satoi runsaasti lunta.

Tuntomerkit

Heikki Kotilainen on pituudeltaan 175 - 180 cm pitkä, vartaloltaan vankkarakenteinen ja hänellä on tiettävästi ollut katoamishetkellä yllään musta harmaareunainen pipo, harmaat collegehousut, raidalliset Adidas-lenkkarit sekä selässään ruskea kangasreppu. Lisäksi Kotilaisella oli yllään musta hupullinen puolitakki, jossa vetoketju. 

Pienikin vihje on merkityksellinen

Kaikki Kotilaisen katoamiseen mahdollisesti liittyvät havainnot tai vihjeet voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla [email protected]. Pieneltä tai vähäiseltäkin tuntuvalla vihjeellä tai havainnolla voi olla merkitystä asian selvittämisessä.

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Pohjois-Karjala Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
Itä-Suomen poliisilaitos
etsintä
kadonneet