Poliisi on edistynyt Joensuun Suvantokadulla joulukuussa tapahtuneen kerrostalopalon esitutkinnassa

Julkaisuajankohta 13.3.2023 14.16
Uutinen

23.12.2022 vähän ennen kello 3:00 ilmoitettiin tulipalosta Joensuun keskustassa osoitteesta Suvantokatu 10. Kyseisessä osoitteessa sijaitsevan kerrostalon ullakkotila oli ilmoituksen mukaan tulessa.

Tapahtumapaikalle meni hälytyksen jälkeen poliisin lisäksi useita pelastuslaitoksen yksiköitä. Kerrostalon asukkaat jouduttiin tulipalon vuoksi evakuoimaan. 

Poliisi on jatkanut kyseisen tulipalon esitutkintaa rikosnimikkeellä törkeä tuhotyö. Poliisin tapahtumapaikalla tekemän teknisen tutkinnan tulosten perusteella tulipaloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Poliisi on lisäksi tehnyt käynnissä olevaan esitutkintaan liittyen kuulusteluja. Suoritetut kuulustelut ovat tuoneet lisäselvyyttä tapahtumien kulkuun ja kuulusteluja jatketaan edelleen.

Poliisi on edelleen kiinnostunut kaikista tiedoista kyseiseen tulipaloon liittyen. Jos sinulla on tietoja kyseisestä tulipalosta, niin pyydämme ilmoittamaan tietosi tai mahdolliset havaintosi Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. Jokainen yksittäinen tieto tai havainto voi olla tärkeä rikoksen selviämisen kannalta.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Pohjois-Karjala Rikokset ja tutkinta Uutinen