Poliisi on vapauttanut pidätettyinä olleet henkirikoksesta epäillyt miehet

Julkaisuajankohta 2.2.2024 12.22
Uutinen

Lounais-Suomen poliisi on vapauttanut Porissa vuonna 2010 kadonneen Johanna Hautamäen henkirikoksesta epäillyt miehet.

Poliisi otti kiinni ja pidätti lähes 14 vuoden takaisesta henkirikoksesta epäillyt miehet tiistaina. Miehiä ei esitetty käräjäoikeudelle vangittaviksi, vaan heidät vapautettiin tänään perjantaina. 

Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa epäiltynä tappona.

– Vapautetut 1980-luvulla syntyneet, tapahtuma-aikaan Satakunnassa asuneet miehet ovat vapautumisestaan huolimatta edelleen rikoksesta epäillyn asemassa, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Juho Rinne Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Havaintoja ja tietoja pyydetään edelleen

Poliisi ei tässä vaiheessa esitutkintaa voi kertoa asian tarkempia yksityiskohtia henkirikostutkinnan aloittamiseen johtaneista syistä tai muistakaan esitutkinnassa selvinneistä seikoista. Poliisi tiedottaa asiasta lisää, kun se on tutkinnallisesti mahdollista.

Poliisi pyytää edelleen yhteydenottoja kaikilta niiltä henkilöiltä, joilla saattaa olla mahdollisia havaintoja Hautamäestä tai tietoja tutkittavasta tapauksesta.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot tai tiedot Hautamäestä joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 411 7655.
 

Lounais-Suomen poliisilaitos Pori Rikokset ja tutkinta Uutinen