Poliisi pyytää apua epäillyn pahoinpitelijän tunnistamiseen

Julkaisuajankohta 8.11.2023 11.30
Uutinen

Helsingin poliisi tutkii epäiltyä pahoinpitelyä, joka tapahtui perjantaina 7. huhtikuuta 2023 Kalasatamassa.

Tapahtumapaikka oli Parrulaiturilla noin kello 17.00. Tilanteessa tuntematon mies tönäisi miehen laiturilta mereen. Pudotus oli noin pari metriä, ja merivesi oli nolla-asteista. Asianomistaja sai lieviä fyysisiä vammoja.

Kaikki tiedot epäillyn henkilöllisyydestä pyydetään sähköpostitse rek.helsinki@poliisi.fi. Poliisi kiittää yleisöä avusta!

Sumea kuva, mahdollisesti ruutukaappaus puhelimesta. Henkilö seisoo pystykuvassa kaupunkimaisessa ympäristössä, jossa näkyy myös puita. Yllään hänellä on edestä kulutetut farkut, punamustaruudullinen takki tai paita, armeijanvihreä reppu, musta huppu, pipo hupun alla ja mustat aurinkolasit. Sivuprofiili, joka katkeaa puoleen sääreen.

Sumea kuva, mahdollisesti ruutukaappaus puhelimesta. Henkilö seisoo pystykuvassa kaupunkimaisessa ympäristössä, jossa näkyy myös puita. Yllään hänellä on edestä kulutetut farkut, punamustaruudullinen takki tai paita, armeijanvihreä reppu, musta huppu, pipo hupun alla ja mustat aurinkolasit. Henkilön ylävartalo on kääntyneenä kameraan päin. Kuva katkeaa hieman polven alapuolelta.

Helsingin poliisilaitos Helsinki Rikokset ja tutkinta Uutinen