Poliisi pyytää apua Vuosaaren henkirikoksesta epäillyn tunnistamiseksi

Julkaisuajankohta 1.3.2024 15.49
Uutinen

Helsingin poliisi sai tiistaina 27. helmikuuta ilmoituksen, jonka mukaan Vuosaaresta oli löytynyt eloton henkilö ulkoa Ulappasaarentieltä. Poliisi toivoo yleisöltä apua taposta epäillyn tunnistamiseksi.

Epäillyn tapon uhri on vuonna 1986 syntynyt mies.

Tiedot epäillyn henkilöllisyydestä pyydetään numeroon 050 562 7405 tai 0295 476 147 tai vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi. Numeroihin vastataan myös viikonloppuna.

Poliisi pyysi aiemmin vihjeitä tapahtumista Vuosaaressa ja kiittää kaikkia, jotka ovat kertoneet tietoja tähän mennessä. Vihjeitä tapahtumista voi edelleen välittää yllä oleviin numeroihin ja sähköpostiosoitteeseen.

Pystykuva henkilöstä. Kuva  rajautuu henkilön polviin. Hänellä on oikea käsi nostettuna pään päälle. Yllä mustat housut, sinivalkoinen baseball-takki ja huppari. Henkilöllä on huppu päässä. Takin hihassa on nostetun käden puolella likaa tai muuta tummaa. Taustalla näkyy kaupan tuulikaappi.

Pystykuva henkilöstä kassan päässä. Taustalla näkyy hyllyjä ja tuulikaapin edustalla olevaa mattoa. Henkilö näkyy kuvassa kokonaan sivuttain. Hänellä on mustat kengä, mustat housut, sinivalkoinen baseball-takki ja maastokuvioinen huppari. Henkilöllä on huppu päässä. Oikea käsi on nostettu yläviistoon, ja etusormi osoittaa jotain.

Helsingin poliisilaitos Helsinki Rikokset ja tutkinta Uutinen