Poliisi pyytää edelleen havaintoja vuonna 1967 syntyneestä miehestä

Julkaisuajankohta 16.3.2023 13.01
Uutinen

Mies on ollut kadonneena perjantaista 17. helmikuuta 2023 alkaen. Hänestä tehtiin viimeinen havainto Vantaan Tammiston K-Citymarketissa torstaina 16.2. noin kello 21.15.

Kadonnut henkilö on noin 180 senttimetriä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Hänellä on harmaat puolipitkät hiukset. Katoamishetkellä hänellä oli yllään musta nahkatakki, musta paita, vihreät reisitaskuhousut ja mustat kengät.

Poliisi kaipaa vihjeitä myös miehen autosta, joka on musta Mini Cooper. Rekisterinumero on FIE-474.

Tapauksessa ei epäillä rikosta.

Kaikki tiedot pyydetään osoitteeseen kadonneet.helsinki@poliisi.fi tai numeroon 050 562 5433. Numeroon voi lähettää myös Whatsapp-viestejä. Poliisi kiittää kansalaisia avusta jo etukäteen.

Mies istuu havupuiden edessä. Hänellä on harmaa puolipitkä tukka. Hän siristää silmiään ja hymyilee. Yllään hänellä on tummat vaatteet. Oikealla näkyy toisen henkilön kättä ja jalkaa. Etualalla on puinen pöytä, jonka päällä on olutlaseja.

Musta Mini Cooper -merkkinen auto parkkeerattuna jonkinlaisen katosrakennuksen eteen asfaltille. Taustalla näkyy matalakattoinen rakennus, jonka takana näkyy nurmikkoa ja tietä.

Helsingin poliisilaitos Helsinki Rikokset ja tutkinta Uutinen