Poliisi pyytää havaintoja henkilöautolla pyöräilijään osuneesta henkilöstä

5.7.2021 10.04
Uutinen

Espoossa tapahtui sunnuntaina 4.7. noin kello 6.50 tilanne, jossa henkilöauto osui tien laidassa pyöräilleeseen naiseen ohitustilanteessa. Poliisi pyytää havaintoja autoa kuljettaneesta henkilöstä, joka ei pysähtynyt tapahtumapaikalle.

Tilanteessa musta henkilöauto oli ohittanut tien laidassa Ylismäentietä kohti Kilonväylää pyörällä ajaneen naisen. Auto osui naista vasempaan reiteen, jolloin hän menetti tasapainonsa, ajautui pois tieltä ja törmäsi tienpientareella olevaan valopylvääseen. Nainen ei loukkaantunut vakavasti, mutta kävi lääkärin tarkastettavana kipujen vuoksi. Naisella oli päässään pyöräilykypärä.

Naiseen osunut henkilöauto ei hidastanut vauhtia törmäyksen jälkeen, vaan jatkoi matkaa Ylismäentietä kohti Kilonväylää. 

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja pyytää henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille. Kuljettaja, ja myös havaintoja paikalta poistuneesta ajoneuvosta tehneet henkilöt, voivat olla yhteydessä poliisiin sähköpostitse osoitteella [email protected] tai puhelimitse numerossa 0295 413 031 (vastaaja). 

Espoo Liikenne Länsi-Uudenmaan poliisilaitos Uutinen
Länsi-Uudenmaan poliisilaitos
liikenneonnettomuudet