Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta 48-vuotiaasta miehestä

Julkaisuajankohta 3.7.2024 15.50
Uutinen

Viimeisin havainto kadonneesta henkilöstä on sunnuntailta 9. kesäkuuta. Henkilö asuu Hietaniemessä.

Kadonnut on noin 175 senttimetriä pitkä, hoikka ja ruumiinrakenteeltaan jäntevä. Hänellä on vaaleat hiukset ja vaalea parta ja hänen kasvonsa ovat ruskettuneet.

Yllä kadonneella on todennäköisesti farkut tai reisitaskuhousut sekä mahdollisesti bändipaita, solmuvärjätty paita tai rento kauluspaita. Henkilöllä voi olla mukana iso reppu tai olkalaukku, ja jalassa on todennäköisesti vaelluskengät tai lenkkarit.

Kaikki havainnot tai tiedot kadonneen henkilön olinpaikasta pyydetään ensisijaisesti osoitteeseen kadonneet.helsinki@@poliisi.fi tai 046 922 4651.

 

 

Henkilö istuu punertavalla puupenkillä ulkona. Takana on suuri ikkuna, jossa on oranssi verho sivussa. Ikkunasta heijastuu kerrostalo ja valoja. Henkilöllä on vaalea tukka ja lyhyt vaalea parta. Yllä hänellä on limenvihreä röyhelöinen paita, tumma takki ja siniset farkut.

Henkilö seisoo hiekkatiellä. Tien sivuilla on havupuita. Yllä hänellä on tumma pipo, tumma korkeakauluksinen paita, reisitaskuhousut ja maihinnousukengät. Oikean reiden vieressä on olkalaukku, jonka hihna on vasemmalla olalla. Kädessä hänellä on paperipussi. Hän pitelee käsissään myös älypuhelinta.

Henkilö seisoo korkeaa kivimuuria vasten. Muurin takana näkyy lehtipuita. Maassa on ruohoa ja multaa. Yllä henkilöllä on aurinkolasit, viininpunainen pitkähihainen, jossa lukee keltaisella Kingston Wall neljä kertaa edessä niin, että joka toinen teksti on väärin päin. Hihoissa on keltaista kuviota. Jalassa on siniset, reisistä kulutetut farkut. Kengät ovat tummat ja niissä on keltaiset nauhat. Kädet ovat selän takana, ja henkilö hymyilee niin, että hampaat näkyvät.

Helsingin poliisilaitos Helsinki Rikokset ja tutkinta Uutinen