Poliisi pyytää havaintoja kahteen liikenneonnettomuuteen liittyen Kouvolassa

Julkaisuajankohta 21.5.2024 15.11
Uutinen

Poliisi pyytää havaintoja kahteen alkuviikosta Kouvolan alueella tapahtuneeseen liikenneonnettomuuteen liittyen.

Poliisille tehdyn ilmoituksen mukaan polkupyöräilijä törmäsi henkilöauton takakulmaan Kouvolassa Kiehuvantien ja Voimakadun risteyksessä 20.05.2024 noin kello 14:15. Henkilöauton kuljettaja oli ajanut Kiehuvantietä kohti Kouvolan keskustaa. Voimakadun risteyksessä pyöräilijä oli ylittänyt suojatietä niin, että oli törmännyt henkilöauton takakulmaan. Pyöräilijä oli tullut Voimakadun suunnasta ja jatkanut matkaansa Voimakatua pitkin törmäyksen jälkeen.

Poliisi pyytää polkupyöräilijää tai muuta asiasta tietäviä henkilöitä ottamaan yhteyttä poliisiin.

**

Poliisi sai 21.5.2024 kello 8:23 hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, että kevytmoottoripyöräilijä oli kaatunut Kouvolassa Ravikadun ja Valkealantien risteyksessä. Tapahtumapaikalla selvisi, että kevytmoottoripyörän kuljettaja oli ajanut Ravikatua kohti Valkealantietä, kun hänen eteensä oli yllättäen kääntynyt valkoinen pakettiauto. Pakettiauto kääntyi kevytmoottoripyörän eteen kärkikolmion takaa, jonka seurauksena kevytmoottoripyörän kuljettaja joutui tekemään nopean väistöliikkeen ja kaatui maahan. Kuljettajalle ei aiheutunut sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Tapahtumapaikalla oli tietyömaa ja 30 km/h nopeusrajoitusalue.

Poliisi pyytää pakettiauton kuljettajaa, tapahtuman silminnäkijöitä tai muuta tapahtuneesta tietäviä ottamaan yhteyttä poliisiin.

 

Tapauksiin liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 447 9574.

Poliisilla ei ole muuta tiedotettavaa tapahtumiin liittyen.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos Kouvola Kymenlaakso Liikenne Rikokset ja tutkinta Uutinen