Poliisi pyytää havaintoja katalysaattorivarkauksiin Kajaanissa, Sotkamossa liikennetehtäviä

Julkaisuajankohta 5.3.2023 11.33
Uutinen

Henkilöautoista oli anastettu katalysaattoreita yön aikana 28.2 - 1.3.2023 Kajaanissa.

Tapahtumat ovat olleet pääasiassa Lehtikankaan alueella. Poliisi pyytää ilmoittamaan tekoihin mahdollisesti liittyvät havainnot poliisille huomioiden myös parkkipaikoilla tai niiden läheisyydessä liikkuneet epäilyttävät kulkijat. Havainnot voi ilmoittaa Kajaanin poliisiaseman asiakaspalvelupäivystykseen p. 0295 416 520 (ma, ti, to ja pe 8 - 16) tai sähköpostitse osoitteella tutkinta.kainuu@poliisi.fi. Poliisi tutkii tapahtumia varkauksina.

Sotkamon Vuokatissa jäi kiinni epäilty rattijuoppo lauantaina 4.3.2023 aamupäivästä poliisin rattijuopumusvalvonnan tuloksena. Henkilöauton kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin lukemat 0,46 mg/l. Mies kuljetettiin verikokeisiin ja määrättiin ajokieltoon. Poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena.

Henkilöauto oli suistunut ojaan Kuhmontiellä Sotkamossa lauantaina 4.3.2023 aamupäivällä. Auto oli päätynyt ojaan katolleen, mutta kukaan ei ollut loukkaantunut tapahtumassa. Autossa oli ollut tapahtuma-aikaan vain kuljettaja. Tie oli paikalla osin jäinen/luminen. Poliisi tutkii tapahtumaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Kajaani Oulun poliisilaitos Pohjois-Pohjanmaa Rikokset ja tutkinta Sotkamo Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta